Wie zijn wij?

Rob en IboljaWij komen al 30 jaar in Andalusië voor vakantie en familiebezoek totdat we uiteindelijk de kans kregen om onze droom te realiseren, onze eigen Bed & Breakfast. Na een lange zoektocht heb we het ideale huis gevonden op een mooie plek midden tussen de olijfbomen. In 2008 verhuisden wij hierheen. Met heel veel zorg en aandacht is het gastengedeelte aangekleed. Al onze creativiteit is terug te vinden in de gastenkamers, op de patio en in de tuin.

We runnen deze B&B al 8 jaar met heel veel plezier. Door de kleinschaligheid kunnen we veel persoonlijke aandacht aan de gasten schenken. Zo hebben we alle tijd voor een gezellig praatje en kunnen we tips voor uitstapjes in de omgeving geven. Indien gewenst kunnen we ook voor een hapje en een drankje zorgen.
The dogfamily
Naast onze Bed & Breakfast zetten we ons in voor het dierenwelzijn in Spanje. We zijn actief als vrijwilligers bij de plaatselijke dierenopvang en vangen zelf ook oude honden op. Momenteel bestaat onze dierenfamilie uit 5 hele lieve honden en 2 vriendelijke katten.

Rob: “Mijn passies zijn wandelen, motorrijden en trainen in de sportschool. Ik trek er regelmatig op uit om een dagje in de bergen te wandelen of om de omgeving te verkennen op de motor, de bochtige wegen hier zijn heerlijk om te toeren. Daarnaast klus ik graag, het onderhoud van de cortijo doe ik dan ook helemaal zelf”.

Ibolja: “Mijn passies bevinden zich op het creatieve vlak. Ik hou me graag bezig met mozaïeksteentjes en olieverf op canvas. Mijn grootste mozaïekproject zijn de banken op de patio. In de gastenkamers hangen mijn olieverfschilderijen. Grote kleurige bloemen komen uit mijn beginperiode. Nu maak ik wat kleiner werk met onder ander Spanje als thema. Ik verkoop mijn werk via Etsy”. https://www.etsy.com/nl/shop/Iboljasart?ref=hdr_shop_menu


Duits
Engels
Home
Foto's